Telefon: +4 0755108203

Despre noi

Felssysteme este unicul producator si retailer din Romania de obiecte decorative pentru interior si exterior, ce imita perfect forma si coloratia celor trei materiale principale folosite in amenajari: piatra naturala, lemnul si metalul.

Produsele noastre sunt realizate dupa o procedura brevetata in Romania si Europa, dintr-un material compozit, pe baza de rasini poliesterice armate cu fibra de sticla si finisate la suprafata cu piatra naturala.

Imaginatia, atentia acordata detaliilor si precizia finisajului  manual, imbinate cu cele patru caracteristici tehnice esentiale ale produselor noastre: durabilitate, rezistenta la intemperii, transport si manipulare usoara, fac din produsele noastre solutia optima pentru decorarea oricarui spatiu interior sau exterior.

Va  oferim:

–         solutii complete si complexe pentru amenajarile parcurilor si gradinilor publice sau private, hotelurilor, spatiilor comerciale, parcurilor de distractii, etc.;

–         servicii de proiectare arhitecturala si peisagera, design interior si exterior ;

–         prestari servicii de amenajare si  intretinere  spatii verzi

Felssysteme pune la dispozitia clientilor o gama variata de cascade si fantani arteziene, mobilier urban, produse din bronz ; comercializeaza in regim en-gros si en-detail arbori si arbusti ornamentali.

Pentru proiectarea si executia amenajarilor peisagere si a sistemelor de irigatii, inginerii si arhitectii nostri peisagisti va stau la dispozitie cu experienta si profesionalismul lor.

SC Felssysteme SRL are implementat intregul sistem de management ISO 9001,  ISO 14001; OH SAS 18001, iar produsul imitatie de piatra “felssysteme” este certificat Germanischer  Lloyd  Luxembourg pentru rezistenta la foc.

 

“ FELSSYSTEME – ARTA AMENAJARILOR SI DECORATIUNILOR INTERIOARE SI  EXTERIOARE ”

Contactati-ne

mail: felssysteme@gmail.com
proiect.felssysteme@gmail.com
Tel: 0755108203